Big Brother: Stanari konačno počistili kuću, Vlado odmara jer mu nije dan za čišćenje

LIJEP i sunčan dan na Košutnjaku, stanarima je bio idealan za sunčanje i kupanje u bazenu, no nedjeljnu idilu prekinuo je Veliki brat novim dnevnim zadatkom. Stanari su dobili metle u ruke i morali su očistiti kuću i dvorište. U velikom pospremanju nije sudjelovao jedino Vlado koji je rekao da mu nije da za pospremanje kuće. Dok su svi ostali radili, on se zavalio u ležaljku na dvorištu i gledao ih te pritom pričao kako je prije njegovog dolaska u BB kući vladala anarhija.

Nirmal ne razmišlja o nominacijama

Veliki brat ga je pozvao u ispovjedaonicu gdje je rekao da vjerojatno neće izaći van večeras, jer ga publika voli zbog njegove iskrenosti i pravednosti. Radašin slično razmišlja. On smatra da će ga publika večeras spasiti i izabrati Nirmala, jer je "previše miran i nezanimljiv". Većina stanara komentira da su nominacije najteže pale Nirmalu, no on je u ispovjedaonici izjavio da ne razmišlja o izbacivanju i nominacijama.

Još jedan luksuzni budžet

Stanari su bili posebno dobro raspoloženi, jer im je Veliki brat objavio da su uspješno obavilli tjedni zadatak "Mjuzikl" i dobili još jedan luksuzni budžet. Svoju su predstavu svi zajedno gledali na televizoru u dnevnoj sobi i smijali se pojedinim scenama. Nakon toga su čestitali jedni drugima zbog dobro obavljenog zadatka.

Pročitajte više