Big Brother: "Umjetnik" Radašin naslikao Marijanu i oduševio sustanare



U BIG BROTHER kući danas je došao na red dnevni zadatak za sve stanare, kako one u kući tako i za one na otpadu. Prvi dio zadatka pokazat će njihovu umjetničku crtu tako što će pokazati kako vide jedni druge. Svi ukućani podijelili su se u parove, uglavnom muško - ženske, a svaki ukućanin crta portret svog para, onako kako ga vidi. Stanari su pustili mašti na volju, a osim što moraju nacrtati realističan portret, slobodno mogu dati i osobni pečat crtežu, i to tako što će u njega ugraditi svoje viđenje ukućanina kojeg crtaju.

Big Brother dao im je sat i pol da odrade portrete, a potom su ukućani predstavili svoje radove. Vrijeme za izložbu je uskoro došlo, a u luksuznom dijelu kuće izložbu je otvorila Slavica koja je ujedno bila voditeljica cijelog programa. Ukućani su se izmjenjivali i na duhoviti način predstavljali svoje radove.

Ukućani su se najviše divili Radašinovom remek djelu na kojem je prikazao kako on vidi Marijanu od glave do pete. Ukućani otpada imali su mogućnost da ih gledaju preko televizora, a potom su i oni započeli izložbu. Kod njih je program vodila Dragana, a radom je zadivio Horvat, čiji uradak je zadivio i ukućane luksuzne kuće. Big Brother zadovoljan je radom ukućana, iako će odluku o njihovoj uspješnosti donijeti kasnije

Pročitajte više