Bijesna Lindsay Lohan paparazze optužila za zlostavljanje djece

KAO I MNOGE druge zvijezde današnjeg svijeta, i 20-godišnja američka glumica Lindsay Lohan ima u najmanju ruku ambivalentan odnos prema predstavnicima sedme sile. Tako je prije nekoliko tjedana zabilježeno kako je fotografe i reportere "častila" svakakvim imenima, da bi ih samo nekoliko sati kasnije častila pivom kao da je riječ o najboljim prijateljima.

Međutim, jučer je došlo do nove i pomalo iznenađujuće eskalacije napetosti između Lohanove i paparazza. Povod je bio incident prilikom kojeg je masa okupljenih novinara Lindsay Lohan i njenog prijatelja čekala pri izlasku iz popularnog losanđeleskog restorana "Ivy".

Nastala je sveopća gužva u kojoj se u tim stvarima već iskusna Lohan uspjela bez nekih većih problema dočepati "Mercedesa", ali su je zato paparazzi, nastojeći uhvatiti što bolju snimku, bezobzirno odgurivali i umalo ozlijedili nekoliko djece koja su se slučajno našla na poprištu događaja.

Međutim, taj je događaj na Lindsay Lohan ipak ostavio snažan dojam, i to tako snažan da je na njega odlučila reagirati na dosada nezabilježeni način. Glumica se ovaj put nije koristila uslugama svojih glasnogovornika, nego je sjela pred tipkovnicu i napisala E-mail koji je poslan web-stranici Perezhilton.com.

U pismu se osvrće na incident tvrdeći da umalo "nije vidjela tri djeteta kako ih udaraju paparazzi". Lohan tvrdi da "nikada u životu nije imala takvo iskustvo" te da "drhti i ima poteškoća s disanjem". Glumica tvrdi da je "odvratno" što "ti ljudi" rade njoj i njenim suradnicima, a posebno je živcira što se događa za vrijeme njenog "slobodnog dana" - kojeg više nema "zahvaljujući tvrtki Morgan Creek Productions".

Pismo, doduše, ostavlja mjesta za različita tumačenja onoga što je poznata glumica uistinu htjela reći, s obzirom da je očito da je napisano na brzinu, bez lektorskih usluga, te s poznavanjem pravopisa koji odgovara prosječnom obrazovanju jedne holivudske veličine.

D.A.

Pročitajte više