"Bila je potpuno iscrpljena": Zašto su Kim Kardashian i Pete Davidson prekinuli?

Foto: Instagram

NAKON prekida Kim Kardashian i Petea Davidsona, izvor blizak paru za Page Six otkrio je detalje njihovog razlaza.

"Kim je bila potpuno iscrpljena od veze i svega što se trenutno događa u njezinu životu. Pete i ona su na različitim razinama u životu trenutno'', rekao je izvor.

"Pete je totalno spontana osoba i u trenutku je želio da Kim doleti k njemu u New York. Ona ima četvero djece i to nije tako lako. Ona se mora fokusirati na njih'', dodao je.

Vezu započeli u listopadu 2021.

Vijest o prekidu Kim i Petea potvrdio je izvor blizak paru za CNN. "Raskinuli su ovaj tjedan prijateljski zbog udaljenosti i rasporeda", rekao je izvor.

Par, koji je prvu zajedničku fotku na Instagramu objavio u ožujku i debitirao na crvenom tepihu u svibnju, u romantičnoj je vezi bio od listopada 2021. U jednoj od epizoda svoje serije na Huluu Kim je ispričala kako je između nje i Petea planula ljubav.

"Snimala sam 'SNL', a onda, kad smo se poljubili u sceni, osjetili smo kemiju. Nakon što je show završio i Pete je otišao, nazvala sam producenta i pitala ga: Hej, imaš li Peteov broj? A on je odgovorio: 'Da. Šaljem mu poruku.'

Poslala sam mu poruku. Nisam uopće pomislila: O, moj Bože, bit ću u vezi s njim. Mislim, očito je da nam je zajedno zabavno i smiješno, ali nije čak ni kao... Kao što svi misle da je svaki trenutak naše veze poput urnebesne komedije. Jednostavno je normalno", ispričala je tada.

Pročitajte više