Bivša Big Brother stanarka Rina osvanula na naslovnici Playboya

"NAZVALI su me iz magazina Playboy i rekli da nemaju često priliku imati tako lijepu Hrvaticu na naslovnici. Odmah sam pristala, jer mi je taj magazin odličan, smatram ga prestižnim erotskim magazinom i bila mi je čast raditi za Playboy", izjavila je bivša Big Brother stanarka Rina Dehni za Jutarnji list. Riječanka koja je obilježila petu sezonu tog reality showa svojom golotinjom, svađama i seksom s Mrkvicom već je najavila da ovo nije njezin kraj te da se nada kako će uskoro dobiti bilo kakav televizijski angažman.

"Rina ima prištave sise"

Kao što se svi sjećamo, RTL je jednom prilikom prikazao pilot epizodu reality showa "Rina Special" u kojoj su ona i njezin Big Brother ljubavnik, Ivan Mitrović, imali glavne uloge. Druga epizoda nije ugledala svjetlo dana, što nije čudno s obzirom da je gluma bila i više nego loša.

Iako je 26-godišnja dugokosa plavuša bila česta meta tračeva u Kući i izvan nje, osobito od strane Marka Deše koji joj je nekoliko puta rekao da ima "prištave sise", Rina je po tko zna koji put dokazala kako je bolje dok šuti, što je vjerojatno i sama shvatila te je odlučila graditi svoju karijeru na sisama.

"Mislim da nemam ženske atribute"

"Ni u jednom trenutku nije mi bilo neugodno. Neke moje golišave fotografije su već objavljene u medijima, a i inače se ne sramim svoga tijela", priznala je Rina koja također tvrdi kako nije nikada pomislila da bi je tako cijenjeni časopis htio na svojoj naslovnici s obzirom da ona "nema ženske atribute".  "Za snimanje nije znao nitko osim moje najbliže okoline, a vjerujem da će se ekipa iz Big Brothera iznenaditi kada me ugledaju na naslovnici. Nisam se fotografirala radi zarade, ovo sam napravila iz čistog gušta", otkrila je.

Čini se kako će se najviše od svih ipak iznenaditi Rinina cimerica iz Big Brothera, Sabina Jurić, kojoj je životni san krasiti naslovnicu Playboya. 24-godišnja Valpovčanka je čak u nekoliko navrata izjavila da je jedini razlog zbog kojega se prijavila u popularni reality show samo slava te kako bi je zapazili iz Playboya i pozvali da krasi njihovu naslovnicu, baš kao što je to sada napravila Rina.

A.M.
Foto: RTL, Playboy

Pročitajte više