Bivša djevojka Kanyea Westa: Izlazila sam s njim samo da ga maknem od Kim Kardashian

Foto: EPA

JULIA FOX, bivša djevojka repera Kanyea Westa, tvrdi da je izlazila s njim samo kako bi ga maknula od Kim Kardashian.

"Pala mi je ta misao na pamet i rekla sam: 'O moj Bože. Možda ga mogu maknuti od nje'", rekla je glumica u videu na svom TikToku nakon što je optužena da je "izlazila s poznatim nasilnim ženomrscem i antisemitom".

"Mislila sam: 'Možda mu mogu odvratiti pažnju, jednostavno ga navesti da me voli.' I znala sam da ako itko to može, to sam ja, jer kad nešto odlučim, to i učinim", rekla je Fox i dodala kako je dugogodišnja obožavateljica reality zvijezde, kao i njezinih sestara Kourtney i Khloé Kardashian.

@juliafox Replying to @ged_baddie ♬ original sound - Julia fox

Manekenka i glumica, koja je hodala s Westom početkom ove godine, također je rekla da nije odgovarala na početna romantična udvaranja slavnog repera.

Kanyeova karijera je nakon njihovog prekida krenula nizbrdo

"Slao mi je poruke. Nisam baš odgovarala. Pomislila sam: 'Ne želim se ponovno spetljati sa slavnom osobom. Od toga nikad ništa. Pomalo su dosadni, kao da nisu ono što misliš da će biti'", prisjetila se Fox i kazala da je vezu napustila kad je Kanye počeo imati tirade na društvenim mrežama usmjerene prema Kim i njezinom tadašnjem dečku Peteu Davidsonu.

"Zvučala sam gotovo jednako glupo kao vi govoreći da sam trebala učiniti nešto da ga zaustavim. Kao što? Nije uspjelo i sada smo ovdje, ali bez obzira na to, stvarno duboko poštujem čovjeka kao umjetnika. Ne želim o tome. Ne želim cijelu njegovu karijeru svesti na njegove stvarno loše trenutke", zaključila je.

Kanyeova karijera krenula je nizbrdo zbog kontroverznih antisemitskih izjava. Zbog toga je Adidas raskinuo ugovor s njim, a reperova vrijednost smanjila se za otprilike milijardu dolara te je sada težak 400 milijuna dolara.

Pročitajte više