Bivša striptizeta tužila Pamelu Anderson zbog nove TV serije

SILIKONSKA plavuša nije ni kriva ni dužna jer su autori animirane serije "Stripperella" iskoristili njen lik kojem je ona samo posudila svoj glas. Glavni optuženi trebao bi biti slavni crtač stripova Stan Lee, autor Spidermana i X-mena koji je stvorio seksi junakinju koja se bori protiv kriminala.

Janet Clover iz Floride tvrdi da je Lee bio čest gost kluba Tanga Jazz u kojem je ona nastupala kao striptizeta pa mu je jednom prilikom u razgovoru natuknula da bi mogao ikoristiti i jednu striptizetu kao akcionu junakinju.

Izgleda da je on prihvatio njenu ideju i tako je prvo nastao strip, a u suradnji s TV kompanijom Viacom i tv serija.

Lee kao svoj predložak nije iskoristio Janet, već mnogo popularniju Pamelu koja je rado pristala na to.

Autor opisuje seriju kao mješavinu poznatih Marvelovih strip junaka i tv serije The Simpsons što predstavlja gemišt akcije i humora.

Pamela kao "Stripperella" je striptizeta Erotica Jones koja voli dizajnersku modu,zaštitnica je životinja,a po potrebi spašava i ljude od zlih likova.

Pored raznog oružja u bujnim prsima ima detektor koji otkriva da li onaj koji ih pipne govori laž ili istinu, a ispod jezika joj je skener povezan s kompjuterom.

Glavni neprijatelj joj je plastični kirurg Dr. Cesarean koji ženama u grudi umjesto silikona ugrađuje eksplozivni nitroglicerin.

Premijera serije očekuje se ovih dana u Americi, a za koju godinu mogli bi je gledati i na našim malim ekranima.

Pročitajte više