Bivši dečko Anne Nicole Smith izgubio ugovor od 1,7 milijuna dolara

AMERIČKI časopis OK! danas je obavijestio javnost kako na njihovim stranicama ipak nećemo moći pratiti razvoj i život male Dannielynn, kćeri Anne Nicole Smith i Larryja Birkheada. Urednici časopisa sumnjaju, naime, da ih je Birkhead, zajedno s bivšim odvjetnikom Playboyeve zečice Howardom Sternom, htio preveslati pa je na kolegiju odlučeno kako mu OK! neće isplatiti dogovorenih 1,7 milijuna dolara.

OK! je prvi objavio zajedničke fotografije Dannielynn i Larryja Birkheada, no zbog različitih sumnji neće pratiti prvi rođendan djevojčice, niti druge "bitne stvari u njezinom djetinjstvu", kako je ranije dogovoreno. Uredništvo časopisa saznalo je, naime, za različite malverzacije bivšeg dečka Anne Nicole Smith, pa je i povuklo dogovorenu novčanu svotu.

"Nove informacije kojima raspolažemo vrlo su detaljne, šokantne i inkriminirajuće. Uz najbolju namjeru, OK! ne može promovirati upitne odnose te obitelji na svojim stranicama", obrazložila je urednica Sarah Ivens, ali nije htjela otkriti koje je saznanje njezinih novinara natjeralo uredništvo na prekid suradnje.

U pripremi je knjiga "Blonde Ambition" koja će, najavljeno je, po prvi put progovoriti o dosad nepoznatim detaljima iz života Anne Nicole Smith. To se prvenstveno odnosi na njezin brak s teksaškim milijarderom Howardom Marshallom, ali i na odnose s brojnim suradnicima s kojima je poznata plavuša navodno kovala planove vezane za pranje novca.

D.K.

Pročitajte više