Bivši James Bond tukao trudnu suprugu, a kćeri prijetio pištoljem

BIVŠI James Bond, 68-godišnji glumac George Lazenby, trenutačno se nalazi usred gorkog razvoda jer se on i njegova nova supruga, bivša teniska prvakinja Pam Shriver, bore za skrbništvo nad troje maloljetne djece koju glumac ima iz braka s bivšom suprugom, Christinom Master. Christina je sudu predala papire u kojima stoji njezina izjava kako je George, dok su oni još bili u braku, imao problema sa alkoholom te da ju je nerijetko psihički i fizički zlostavljao, pa čak i onda kada je bila trudna.
 
Master tvrdi da ju je udario u lice kad je bila u petom mjesecu trudnoće, te joj od siline udarca slomio nos. Da stvar bude gora, u to je vrijeme njihov sin Zack imao rak te bio na rubu smrti. Master ga je napokon napustila 1994. godine nakon čega je javnosti obznanila kako bi to učinila puno prije, međutim, George joj je prijetio smrću čim bi spomenula razvod. Upravo zbog njegovih prijetnji, Christine je još dugi niz godina ostala u braku kako bi sebi, kao i svojoj djeci, "spasila život". "Tata me terorizirao, ponižavao, fizički naudio i emocionalno ranio", priznala je njihova, danas već odrasla, 34-godišnja kći Melanie kojoj je, prema njezinim pričanjima, George Lazenby jednom prilikom gurnuo glavu u školjku, na potiljak prislonio pištolj i prijetio da će je ubiti zato što kući nije stigla na vrijeme.

Lazenby je, naravno, demantirao sve optužbe rekavši da su "neosnovane, izmišljene i bez ikakvih vrijednosti". "Volio bih da mi Christina pokaže medicinski karton, rentgenske snimke ili fotografije kad sam joj slomio nos. Nikad je u životu nisam ozlijedio!", uvjeren je bio bivši Bond koji je demantirao i navodno zlostavljanje svoje kći. "Žao mi je što sam prema Melanie bio indiferentan kad je imala oko dvanaest godina jer sam se u to vrijeme više bavio umirućim sinom zbog kojeg ni vodu nisam pio koliko sam uz njega bio". Nažalost, 1994. godine u njegovoj 19. godini, Zack je preminuo od posljedica raka.

"George je nasrtljivi pijanac" 

"Melanie je uvijek tražila osvetu zbog sinove smrti. Ali nikad nisam mislio da će me obitelj nogirati u trenutku kad mi je najteže", rekao je na kraju George, čija sadašnja supruga Pam Shriver isto tako tvrdi kako je George nasrtljivi pijanac koji je svojedobno djeci pokušao dati alkohol, te njoj prijetio ubojstvom. Čini se kako svi imaju usklađene priče, osim samog protagonista ove drame Georgea Lazenbyja koji je, očekivano, demantirao tvrdnje svoje sadašnje supruge: "Navučena je na antidepresive, tablete za spavanje i alkohol, te nerijetko djecu prevozi automobilom dok je 'drvena'". Shiverova je, pak, demantirala njegove optužbe.

"Moja sadašnja žena je namjerno i s ciljem da me 'razjebe' kontaktirala moju bivšu suprugu tijekom ovogodišnjeg French Opena jer se potajno pripremala za razvod. Pokušala je nahuškati obitelj protiv mene, ali to joj neće proći! Isto tako, baš me zanima je li mi kćer pila lijekove protiv bipolarnog poremećaja koji joj je dijagnosticiran prije nekoliko godina, kad je upoznala moju sadašnju suprugu", neugodan je bio glumac koji je postao poznat po ulozi tajnog agenta u filmu o Jamesu Bondu iz 1969. godine, "U službi njezinog Visočanstva".

L.V.

Pročitajte više