Blackout lounge u Aquariusu: Vjerojatno najbolji klupski program u gradu

KAKO se u Pauku održavao koncert TBF-a i drugova, to smo mislili da bi Aquarius mogao biti poluprazan. Kao, hiphoperi ne mogu biti na dva mjesta odjednom. I to je bila greška.

Drugo, nižepotpisanom je ovo prvi Blackout što je još veća greška. Radi se o jednom od najboljih, ako ne i najboljem klupskom programu u gradu koji je već stekao kultni status, kao nekad Kontrapunkt, koji se sad u Aquariusu održava subotom.

Klub je oko jedan, kad smo upali unutra, bio dupkom pun. I to, ne samo onaj dio s podijem i DJ-om nego i onaj dio na putu prema terasi. Zrakom su se širili raznorazni opojni mirisi, žene su izgledale skoro kao one u Piranhi, ako ne i bolje, a ekipa se više nego dobro zabavljala. To će reći, rulja je plesala, divljala, skakala... ukratko, reagirala na skoro svaki DJ-ev potez.

A sad bi mogli nešto reći i toj ekipi.

Kako naše društvo voli podjele i stavljanje u škafetine, to se i rulja koja izlazi dijeli na šminkere i, kao, alternativce što bi bio pandan političkoj podjeli na lijeve i desne.

Međutim, kako je danas alternativa ičemu potpuno nemoguća, to se klošarluk pretvorio u klošar-luk, a ni reperi nisu ostali pošteđeni pa se u Aquariusu nije radilo o reperluku, koji se iste večeri događao u Pauku, nego o reper-luku.

Što pjesnik ovim želi reći. Želi reći da se radi o furci. Jer, kad vidite klince s maramama oko glave u rap-autfitu koji košta masu love s lančinom oko vrata kako žvače žvaku tako da mu vilica dođe do poda, a uz to totalno uživljen maše rukama i urla stihove nekog crnca iz geta koji nekom jebe majku, kužite da tu nešto baš i ne štima. Mislim, izgleda malo karikaturalno.

Opet, iako je riječ o furci, kad sve to usporedite s, recimo, Ludnicom ili Rokom na Savi, te furkama u nizu ostalih klubova tog tipa, onda skužite da ta furka i nije tako loša.

Vlado Bulić

Pročitajte više