Blogerica saznala užasnu istinu o koferu koji je slučajno snimila na putovanju

Screenshot: YouTube

YOUTUBERICA je nehotično snimila ono što bi moglo biti tijelo žrtve u kovčegu.

Kovčeg koji se vidi na njezinoj snimci (oko 2:08) s putovanja na Cipar mogao bi biti povezan sa serijskim ubojicom. Osumnjičeni ubojica prije nekoliko dana priznao je da je ubio sedmero ljudi i policijskim službenicima kazao je da je neke od svojih žrtava u koferima bacio u jezero koje je postalo popularno odredište za influencere.

Vlogerica iz New Yorka, Sarah Funk, još prije dvije godine posjetila je jezero blizu napuštenog rudnika zapadno od Nikozije, a nakon priznanja ubojice, njezin video ponovo se našao u centru pažnje.

"Ovako izgledaju epizode o ubojstvima", čuje se njezin partner Luis Yanes kako se šali tijekom snimke. I Funk je rekla kako je "osjećala miris smrti u zraku", zbog čega njezin video mnogi sad gledaju drugim očima.

Nakon vijesti o priznanju Funk se oglasila na blogu s fotografijama kovčega, a zamolila je ljude i da joj se ne javljaju s pitanjima o toj temi. "Ovo je užasno i potresena sam zbog obitelji žrtava", napisala je. "Osjećaj je bio malo sablastan, no nisam vidjela ništa nenormalno... nemam drugih informacija o jezeru. To su sve informacije koje imam i nadam se da pomažu."

The Guardian izvještava kako su dosad pronađena četiri tijela, ali primjećuje da otok ima "nebrojene" neriješene slučajeve vezane za nestale migrantice.

Pročitajte više