Bowling&Clubbing: Svjetska atrakcija sad je dostupna i Hrvatima!

NAJVEĆA svjetska atrakcija koja spaja sport i razonodu, Bowling&Clubbing, ušla je na velika vrata i u Hrvatsku. Posjetite novootvoreni club Bowling 300 Zagreb i postanite dio svjetske priče, jer se po svjetskim statistikama bowlingom bavi više od 100 milijuna ljudi, a rasprostranjen je u više od 100 zemalja svijeta. Zabava poznata cijeloj populaciji ujedinjuje čak i svjetska imena, poput predsjednika Obame s jedne strane i Rihanne s druge, te nam pruža primjer svjetske zabave za sve generacije.

300 Zagreb pripremio je za vas potpuno novi doživljaj zabave. Spojite clubbing i bowling i dobit ćete 300 Zagreb s vrhunski uređenim prostorom proklamiranog dizajnera koji se krije pod imenom Bernardo Eghugio (SOHO design i AD FUZIJA), a dizajnirao je nekoliko svjetskih klubova te je kao takav i osvajač brojnih nagrada u dizajnu.

Prostor je multifunkcionalan te ima i brojne ostale sadržaje kao što su media room i billard area, a možete uživati i u gastronomskoj ponudi kluba tijekom čitave večeri.

Index.hr i Bowling 300 Zagreb očekuju vas ove subote u totalno novoj dimenziji clubbinga. Rezervirajte svoje mjesto uz stazu već sada jer je broj rezervacija ograničen ili nas jednostavno posjetite i zauzmite svoje mjesto na jednoj od tkz.free staza koje će vam biti na raspolaganju za unajmljivanje tijekom čitave večeri, tako da slobodno možete crashati na party. Uživajte uz zvukove najvećih hitova, specijalnom light&sound sistemu i biljaru te postanite dio svjetskog clubbinga.

Dodatne informacije možete dobiti na info@bowling.hr. Rezervacija staza i VIP stolova na broj tel. 01 3879 070.

Pročitajte više