Britanci se raspisali o tome što kraljica radi dan prije sastanka s Harryjem

Foto: EPA

NAKON što se doznalo da je kraljica Elizabeta za ponedjeljak sazvala hitni sastanak s princom Harryjem kako bi pokušala riješiti krizu izazvanu najavom njega i njegove supruge Meghan o povlačenju s važnih kraljevskih dužnosti, britanski mediji prate svaki korak članova kraljevske obitelji.

Tako su se danas raspisali o posjetu kraljice Elizabete crkvi u Sandringhamu. Na misi je bio i Peter Phillips, sin princeze Anne, koji je novinarima kratko rekao da se Kraljica osjeća "dobro".

"Molitve prije kraljevskog polaganja karata", vrišti s naslovnica britanskih tabloida koji opisuju čak i što je Kraljica odjenula za misu dan prije konačnog obračuna s odbjeglim parom.

Inače, Harry će se u privatnoj kraljevskoj rezidenciji na imanju Sandringham susresti s bakom u društvu svog oca, princa Charlesa, i svog brata, princa Williama, s kojim je u zategnutim odnosima, navode mediji. Meghan će na sastanku sudjelovati putem konferencijskog poziva.

Među temama dnevnog reda, navodi Sunday Times, naći će se i iznos financijske donacije princa Charlesa koji bi trebao pripasti tom paru od prihoda s njegovih privatnih imanja, pitanje njihovih kraljevskih titula i opseg komercijalnih transakcija za koje će princ Harry i Meghan biti ovlašteni.

 

Pročitajte više