Britney Spears evakuirana zbog požara

NOVI požar u Malibuu opet je uzbunio holivudske zvijezde, a mnogi su glumci, pjevači i TV zvijezde evakuirani jer vatra prijeti njihovim raskošnim imanjima. Iako je na terenu više od 1700 vatrogasaca, jaki vjetrovi nose vatru na obližnje kuće pa je svoju rezidenciju morala napustiti i Britney Spears.

Više od 50 luksuznih vila uništeno je u destruktivnom požaru koji vlada Malibuom, a među njima je i imanje basista grupe Red Hot Chilli Peppers. Sklonište su morali potražiti Courtney Love, Minnie Driver, Matthew McConaughey i druge zvijezde, no "najveća vijest" je svakako da je sa svog imanja pobjegla i posrnula pjevačica Britney Spears, a sa sobom je, prenose američki mediji, ponijela tek osnovne stvari, među kojima su bili i antidepresivi.

Iako se požar smiruje, evakuiranim stanovnicima preporučeno je da još malo pričekaju prije nego se vrate u svoje domove jer opasnost još uvijek nije prošla. Guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger još je prošlog mjeseca, tijekom prvog velikog požara na tom području, proglasio izvanredno stanje.

D.K.

Pročitajte više