Buffy objavila fotku u donjem rublju, fanovi je napali: "Ovo je štetno i opasno"

Foto: Youtube/Instagram

GLUMICA Sarah Michelle Gellar razbjesnila je fanove fotografijom u donjem rublju, a sve zbog komentara koji je stavila uz fotku.

"Moram ovo polijepiti po cijeloj kući da se podsjetim kako se ne bih trebala prejedati za Dan zahvalnosti", napisala je ona. 

Fotka koju je objavila snimljena je 2007. za časopis Maxim, a na njoj Sarah pokazuje utegnutu liniju odjevena u seksi donje rublje. 

Neki od njenih fanova ovo baš i nisu dobro primili pa su kritizirali glumicu nazivajući njenu objavu štetnom i opasnom za ljude koji imaju poremećaje u prehrani. 

"Nema ništa krivo u tome da jedeš ili da nisi jako mršava, ovo je poticaj za ljude s poremećajima u prehrani", "Mislim da si divna i očito vrlo lijepa, ali ovaj komentar je jadan i razočaravajući. Nadam se da je riječ o šali", "Sarah, obožavam te, ali ova objava je sranje, posebno za mlade i ranjive cure", "Ovo je jako štetno za ljude koji pate od poremećaja u prehrani", "Prvi put sam razočaran jednom od tvojih objava. Ovo je jako opasno i bezosjećajno", "Molim te promijeni opis fotke u nešto manje štetno", pisali su joj oni. 

Glumica se i sama u ranijim intervjuima žalila da je imala problema sa samopouzdanjem i otkrila da pati od poremećaja tjelesne dismorfije koji karakterizira iskrivljena percepcija vlastitog izgleda i opsjednutost takvim mislima. 

"Mislim da većina žena ima taj problem. Stalno se moram podsjećati da sam samo čovjek i da sam majka", rekla je u intervjuu za časopis Health 2011. godine. 

Pročitajte više