Celine Dion se pogoršava zdravstveno stanje, navodno više ne može ustati iz kreveta

Foto: Profimedia

POPULARNA kanadska pjevačica Celine Dion već neko vrijeme ima zdravstvenih problema, a sada navodno više ne može ustati iz kreveta niti se kretati.

Pjevačica je u listopadu otkazala najavljene koncerte, a nedavno ih je odgodila još nekoliko, čime je zabrinula brojne fanove. Sada se čini da je njezino zdravstveno stanje ozbiljnije nego što se mislilo. Dion se već mjesecima bori s jakim i dugotrajnim grčevima u mišićima, a sada je njezina prijateljica progovorila o njenom zdravstvenom stanju, prenosi News.in.

Prema njezinim riječima, pjevačica ne može ustati iz kreveta niti se kretati zbog jakih i paralizirajućih bolova u nogama i stopalima. Također, dodaje da je Dion jako smršavjela te da se zbog toga otežano brine o svojim sinovima, blizancima Eddyju i Nelsonu.

"Ne poboljša li se stanje pjevačici, mogla bi se povući iz glazbenog svijeta na nekoliko mjeseci do godinu dana, što bi joj moglo teško pasti, iako je okružena s obitelji koja joj pruža najveću podršku", rekao je neimenovani izvor.

"Slomljeno mi je srce. Moj tim i ja radili smo na pripremama za nastupe posljednjih osam mjeseci i strašno me rastužuje što ih ne mogu održati", poručila je Dion obožavateljima nakon otkazivanja koncerata.

Pročitajte više