Cetinski je devedesetih priveden u Sarajevu: "Razmijenjen sam kao ratni zarobljenik"

Screenshot: YouTube

NE PRESTAJU reakcije nakon što je objavljeno da je Tony Cetinski izabran za izvođača na obilježavanju 40. godišnjice Olimpijskih igara u Sarajevu. Nakon što su pojedini iz Sarajeva napali organizatore i zaprijetili da će se odseliti, Cetinski je pokazao poruke koje dobiva od Sarajlija.

Neki Sarajlije smatraju da bi izvođač na godišnjici Olimpijskih igara trebao biti iz Sarajeva, dok neki smatraju da nema ništa loše da na manifestaciji pjeva bilo tko iz bivših republika Jugoslavije.

No, malo je poznato da Tony Cetinski i Sarajevo imaju posebnu priču.

Cetinski je snimao spot i priveli su ga

Tony Cetinski je spot za hit Prah i pepeo snimao sredinom devedesetih u Sarajevu. Cetinski je tijekom snimanja zalutao na neprijateljski teritorij.

"Bilo je svega i kad bi se snimao film po istinitim događajima iz mog života, jamčim da bi kod nas bio najgledaniji. Ne zato što je riječ o mojim proživljenim trenucima, nego zato što je uistinu bilo puno onih koji su baš filmski.

Da, bili smo privedeni i zarobljeni te naposljetku razmijenjeni kao ratni zarobljenici na području sarajevskog aerodroma. Nije bilo table pa smo uletjeli malo greškom ravno na patrolu u srpskom dijelu te bili privedeni u postaju. Dobro smo prošli, ali priznajem da nije bilo baš zanimljivo", rekao je Cetinski prije nekoliko godina za Večernji list.

Pročitajte više