Baby Lasagna nakon Eurosonga najavio turneju: "Sljedeće godine udaramo po Europi"

Screenshot: HRT

Baby Lasagna gostovao je u Dnevniku HRT-a. Istaknuo je da mu se život promijenio za 180 stupnjeva.

"Već od Dore je to uzelo maha, ali evo sad je baš otišlo na neku novu, nepoznatu razinu, u kojoj se još uvijek pokušavam snaći. Ali, apsolutno, svaki aspekt života mi se promijenio, bar u poslovnom dijelu", kazao je. Dodao je da je malo umoran, ali duševno ispunjen. Nije očekivao takav doček kakav obično dobije hrvatska reprezentacija.

Na pitanje što misli čime je osvojio ljude, skromno je rekao da ne zna. "Ja sam svoj, pokušavam biti svoj u glazbi i razgovorima", rekao je.

Baby Lasagna u Dnevniku

🔴[UŽIVO] Gost Dnevnika HTV-a je najtraženija osoba u zemlji, pa i šire, Marko Purišić - Baby Lasagna

Objavljuje HRT Vijesti u Ponedjeljak, 13. svibnja 2024.

Jedan od najemotivnijih trenutaka dočeka u Zagrebu bio je kada se Marko rasplakao, a njegova eurovizijska ekipa ga je zagrlila. "Stvorio se osjećaj zajednice i jedinstva", rekao je.

Najavio turneju po Hrvatskoj i Europi

Najavio je turneju iduće godine, a do kraja ove godine nastupat će po Hrvatskoj. "Želimo napraviti koncerte na domaćem tržištu i onda nakon toga početkom sljedeće godine u planu je europska turneja. Nešto će biti Europe i u ovoj godini, ali sljedeće godine udaramo po Europi, a za sada ćemo se malo družiti s domaćima", kaže Marko. 

Najavio je nove pjesme. "Nakon ovoga svega što se dogodilo, počeo sam razmišljati da pišem malo na hrvatskom. Mislim da će se slušatelji iznenaditi, podosta je kaotično", rekao je Marko. 

U Umag stiže u srijedu. "Veselim se vidjeti ljude. To je uvijek emotivno, a posebno sugrađane koji su nas podržavali cijelo ovo vrijeme. Mačke jedva čekam vidjeti. Sad će biti 22 dana da uopće nismo vidjeli mačku", rekao je.

Pročitajte više