Charlie Sheen: Kupovao sam seks jer više nisam znao na što potrošiti novac

CHARLIE SHEEN je objasnio svojim obožavateljima zašto je osjetio potrebu da plaća za seks. Glumac je sinoć održao još jedan nastup uživo, u Chicagu, te rekao kako je kupovao usluge od kurvi jer više nije znao na što trošiti novac. "Imao sam milijune za trošenje. Jednostavno mi je ponestalo stvari na koje bih mogao potrošiti novac", objasnio je glumac koji je za snimanje serije "Dva i pol muškaraca" dobivao dva milijuna dolara po epizodi.

Kada ga je publika pitala koliko se puta ženio, odgovorio je "sedam tisuća". "Zato i jesam bankrotirao", rekao je Sheen. Za svoje bivše supruge ima samo pogrdne riječi, no svoje djevojke, Natalie Kenly i Rachel Oberlin, hvali na sva usta. "Nisu mi zabranile da radim ono što me čini sretnim i točka", kaže glumac.

Tijekom svog prvog nastupa pred publikom uživo u Detroitu u subotu, Charlie je bio izviždan,a  publika je tražila povrat novca. Jučer je u Chicagu bilo bolje te mu je publika skandirala i ispratila ga uz ovacija. Nakon toga je glumac na svom Twitteru napisao: "Volim Chicago!!!". Na nekoliko nastupa tijekom Sheenove turneje po gradovima na pozornici će mu se pridružiti i Snoop Dogg.  

Pročitajte više