Cheryl Cole za petu ljubavnicu supruga saznala preko medija pa ga ostavila SMS-om

POJAVILA se i peta ljubavnica engleskog reprezentativca Ashleya Colea koja je bila kap koja je prelila čašu njegovoj supruzi Cheryl Cole. Naime, nakon što je za njegovu petu ljubavnicu saznala putem medija, Cheryl je navodno svojem nevjernom suprugu poslala SMS putem kojeg mu je poručila da je između njih gotovo. Kako dodaje izvor blizak pjevačici, ona bi se trebala ovaj tjedan vratiti u Veliku Britaniju kako bi dala i službenu izjavu o rastavi braka koja je već pokrenuta.

"Jedino što Cheryl trenutno želi je dati službenu izjavu o svemu kako bi mogla nastaviti s poslom"

"Ovaj put nema prostora za opravdanja i obećanja. Jedino što Cheryl trenutno želi je dati službenu izjavu o svemu kako bi mogla nastaviti s poslom i općenito sa životom. Ne želi poniziti Ashleya jer je on to već sam napravio svojim postupcima", izjavila je neimenovana prijateljica lijepe pjevačice.

Baš kao i u prethodna četiri slučaja, Ashley je navodno demantirao povezanost s ljubavnicama te je samo ponovio kako mu je mobitel bio ukraden i da nije on osobno slao svoje nage fotografije niti prljave poruke. Osim braka, Ashleya je afera koštala i 200 tisuća funti s kojima ga je kaznio Chelseajev vlasnik Roman Abramović.

Pročitajte više