Ciganovićev lijek protiv usamljenosti: Kujica Daša pod ruke i trk na špicu!

IAKO poznat kao trendsetter, Neven Ciganović je u jednom od "trendy segmenata" svoje osebujne pojave ipak zakasnio - psići su se pod rukom nosili još davne 2000. godine, dok je Paris Hilton kročila prema tituli kraljice tabloida, a Britney bila tek obična pop zvijezda. Ipak, trendovi ga u slučaju kućnih ljubimaca ne zanimaju previše - psića Dašu doveo je iz SAD-a kako bi mu pravio društvo u posjetu Hrvatskoj, a danas ga je ponosno prošetao zagrebačkom špicom i, kao i uvijek, privlačio poglede znatiželjnika.

"Kako se moj boravak u Hrvatskoj produžio zbog showa na kojem radim do ljeta, zamolio sam prijatelja koji je dolazio iz Amerike da povede i mog psa Dašu", rekao je Neven koji Dašu nije po nikome nazvao, a kamoli po nečijem djetetu kao što je to učinio Marko Grubnić nazvavši svog psa Suri prema kći Toma Cruisea i Katie Holmes.

Reality show još prije ljeta?

"Ma kakvi, Daša se jednostavno zove Daša. I nisam kupio psa kako bi glumio moj modni dodatak. Naime, odgojen sam tako da živim u suživotu sa životinjama, posebno psima. Nikad Dašu ne bih vodio sa sobom na neke modne revije i slično, jer to nije Dašina namjena", ispričao je Neno te naglasio kako je Daša tu da mu pravi društvo u Americi jer živi sam i "ne voli biti usamljen".

Što se Nevenovog showa tiče, jedna producentska tvrtka namjerava napraviti reality show s Nevenom u glavnoj ulozi a okosnica cijele ideje je prikazati svakodnevni život Nevena i njegovog najboljeg hrvatskog prijatelja Marka Grubnića za kojeg mnogi tvrde da se "fura na friškog Amera" što mu, kako je sam rekao, nimalo ne smeta. Ciganović dalje nastavlja s radom na novom showu za kojeg je naglasio "kako će biti jako smiješan", a nakon toga - nazad u bijeli svijet.

Lana Vukičević
Foto: Luka Travaš

Pročitajte više