Cijeli svijet piše o njemu: Hrvat pokušao prodati mobitel koji još nije ni došao na tržište

Foto: Xperia blog

U PONEDJELJAK je u jednom hrvatskom internetskom oglasniku osvanuo oglas koji je glasno odjeknuo svjetskim medijima, a sve zbog toga što se u prodaji našao novi Sonyjev mobitel koji još javnosti nije ni službeno predstavljen.

U pitanju je oglas za Sony Xperiu F833X čije se predstavljanje očekivalo najranije u rujnu, a iako se službeno još ne znaju ni njene specifikacije niti cijena, misteriozni prodavač je za nju tražio 3,5 tisuća kuna. Naveo je također i performanse - 5.1 inčni ekran, 3 GB RAM-a, kameru od 23 MP i prednju kameru od 12 megapiksela - što čitatelje nije ni najmanje impresioniralo.

Nakon što se vijest o neobičnom oglasu pojavila na Xperia blogu vrlo brzo su je prenijeli svjetski mediji, a baš kao što se pojavio, oglas je nedugo potom i nestao iz oglasnika.

Iako postoji minimalna mogućnost da je nepoznati Hrvat doista imao fantastične veze u Sonyju i tako se prvi uspio dokopati novog mobitela, veće su šanse da je riječ o prevarantu koji je uz pomoć Photoshopa pokušao doći do lake zarade.

Pročitajte više