Cijena ljubavi: Britney vlastitom ocu zbog brige duguje 10 tisuća dolara

BRITNEY SPEARS prema sudskom nalogu svome ocu Jamieju mora platiti čak deset tisuća dolara jer se on brine da problematična pjevačica opet ne zapadne u nevolje. Jamie je dao otkaz na svome starome poslu kako svojoj kćerki pomogao da, nakon nekoliko živčanih slomova, prometnih nesreća, posjeta rehabilitacijama i gubljenja skrbništva nad sinovima, obnovi život i izađe na pravi put.

Sud u Los Angelesu na posljednjem je ročištu odobrio Jamiejev zahtjev da se od Britneyinog novca izdvoji dvije i pol tisuće dolara kao kompenzaciju jer je morao dati otkaz kako bi se brinuo za pjevačicu zbog čega više nema primanja. Radi se o mjesecu veljači kada je Jamie postao Britneyin skrbnik i privremeni upravitelj sve njene imovine. 

"Jamie Spears preuzeo je odgovornost nad kćerkinim životom čime je postao trajni skrbnik i privremeni upravitelj Britneyine imovine, te je zbog toga bio nesposoban nastaviti s radom na dotadašnjem poslu zbog čega je ostao bez izvora prihoda te tako i bez novca kojim treba platiti svoje račune", zaključak je suda.

Sudac je oduševljen njenim dosadašnjim napretkom i brzinom oporavka te ju je zbog toga odlučio nagraditi dopustivši joj da češće viđa sinove Jaydena Jamesa i Seana Prestona koji su pod skrbništvom njena bivšega supruga Kevina Federlinea. Britney se nedavno pojavila i u dva nastavka serije "How I Met Your Mother" čime je zasluženo dobila pohvale kritičara i publike.

K.H.

Pročitajte više