Coolidge će biti uručena MTV-jeva nagrada koju je dosad dobilo samo pet glumaca

Foto: EPA

GLUMICI Jennifer Coolidge sljedeći će mjesec biti uručena MTV-jeva nagrada za komičarskog genija, prenosi Billboard. 

To je nagrada koja se dodjeljuje povremeno, a slavna glumica postat će tek šesta dobitnica ove nagrade u povijesti. Prije nje nagradu za komičarskog genija dobili su Will Ferrell (2013.), Kevin Hart (2015.), Melissa McCarthy (2016.), Sacha Baron Cohen (2021.) i Jack Black (2022.). 

Inače, glumica je ove godine osvojila i Zlatni globus za ulogu u seriji Bijeli lotos u kategoriji najbolje sporedne glumice. Nekoliko dana kasnije dobila je i nagradu kritičara za istu ulogu, a nedavno ju je magazin Time dodao na godišnju listu 100 najutjecajnijih ljudi. 

"Apsolutno mi je zbunjujuće što se ovo događa. Ali, pogodite što? Sviđa mi se. Osjećam se kao da sam bila zaključana u kutiji ispod kreveta, a sada sam izašla. Drago mi je što su me pustili iz te kutije, ovako je puno bolje", rekla je tada glumica.

Inače, Jennifer Coolidge je najpoznatija po ulozi Stiflerove majke u Američkoj piti.

Na televiziji je debitirala u NBC-jevoj seriji Seinfeld glumeći maserku koja ne želi ponuditi svoje profesionalne usluge dečku Jerryju. Glumila je u filmovima Legally Blonde, A Cinderella Story, Single All the Way, a glumi i u najnovijem filmu Jennifer Lopez Shotgun Wedding. Mnogi je znaju i po ulozi Sophie Kachinsky u seriji 2 Broke Girls.

Pročitajte više