Cristiano Ronaldo se na Sardiniji sunča sa starletom Nereidom

PORTUGALSKI reprezentativac Cristiano Ronaldo utjehu od neuspjeha na Euru pronašao je na talijanskom otoku Sardinija gdje se odmarao u društvu djevojke, starlete Nereide Gallardo. Par se sunčao na plaži među ostalim posjetiteljima tog otoka i nimalo im nije smetalo što su izloženi svačijem pogledu, ali i objektivima paparazza.

Nereida i Cristiano posljednjih nekoliko dana borave na Mediteranu gdje krstare unajmljenom, deset milijuna eura vrijednom luksuznom jahtom. Par se tako zaustavio na talijanskom otoku Sardiniji gdje su se sunčali na javnoj plaži među ostalim kupačima koji su ih u čudu gledali. Na romantičnom talijanskom odmoru Cristiano nije skidao pogleda, ali ni ruke sa, ako je vjerovati glasinama, svoje nove zaručnice. Naime, Nereida se nedavno, dopisivajući se sa jednim od svojih poznanika, izlanula i otkrila kako ju je slavni nogometaš zaprosio.

"Pričala je o tome kako su se odlučili vjenčati, no još nisu ustvrdili datum vjenčanja. Cijelo mi je vrijeme pokazivala slike na kojima je sa Ronaldom i rekla kako bi bila predivna mladenka", ispričao je starletin obožavatelj. Iako je Ronaldo cijelu stvar uporno negirao, Nereida je ubrzo na svom zaručničkom prstu počela nositi glomazni dijamantni prsten, identičan onome kojeg je jedan od najplaćenijih nogometaša današnjice poklonio svojoj bivšoj djevojci.

K.H.

Pročitajte više