Razmažena Jennifer Lopez pištoljima prijeti i traži popuste na odjeću

JENNIFER LOPEZ javnosti je oduvijek bila poznata po svome raskalašenom stilu života i razmaženosti jednako kao po glazbi koju je stvarala, no sada se još jednom pojavila na naslovnici stranih tabloida kao razmažena glupačica. Pjevačica je nedavno, u pratnji nekolicine svojih tjelohranitelja, krenula u šoping gdje se neugodno iznenadila kada je shvatila da ne može sve biti po njezinoj volji.

Jennifer je ušla u trgovinu odjećom Catherine Malandrino od čijih je zaposlenika zahtijevala da zatvore trgovinu kako bi mogla nesmetano razgledavati i kupovati. Vlasnik trgovine njezin je zahtjev odbio, no pjevačicu to nije spriječilo da traži i neke druge, jednako smiješne stvari. "Jedan od osmero njezinih glomaznih tjelohranitelja počeo je vikati na prodavačicu zahtijevajući 50 posto popusta za odjeću koju Jennifer odluči kupiti, pokazujući pritom na pištolj koji mu se nazirao iz sakoa. Jennifer je probala nekoliko stotina odjevnih kombinacija koje je zgužvala i naslagala na jednu gomilu, nakon čega je izletjela iz prodavaonice bez ikakvog pozdrava i bez da je išta kupila", ispričao je jedan od zaposlenika.

Svi su se složili da je Lopez jako kontradiktorna osoba. Dok sa jedne strane ima smiješne prohtjeve i ponaša se kao diva, s druge strane besplatno nastupa za autističnu djecu, pa je tako pjevala na maturalnoj zabavi jedne srednje glazbene škole za autističnu djecu što je ujedno i njezin prvi nastup otkada je prije četiri mjeseca rodila blizance Maxa i Emmu. Djeca su posljednjih nekoliko mjeseci učili uz njezinu glazbu i jako su je zavoljeli, zbog čega su joj poslali pozivnicu u kojoj je mole da upriliči njihovu maturalnu zabavu. Lopez je na to, začudo, pristala te je djeci otpjevala jedan od svojih najvećih hitova, "Lets Get Loud".

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara