Čudo: Kate Moss naglo nabujale grudi

IAKO mnogi za ove fotke krive svjetlo ili dobri stari Photoshop, model kojemu su male grudi i ekstremna mršavost osigurali milijune funti na računu u novoj reklami za modni brend Topshop pojavila se zaobljenija nego ikad, računajući i razdoblje u kojem je bila trudna. Britanci su ovim fotografijama jako zadovoljni, kao i njezin dečko, divlji roker Jamie Hince, javlja Daily Mail.

Kate Moss je nedavno javila da je tek sada, u 35. godini života, počela osjećati "probleme" s grudima, koje su, navodno, polako počele davati svoj danak zubu vremena. Kate je tako ispričala da je u posljednjih godinu dana počela nositi grudnjake, što nikada nije, ali - sad joj jednostavno trebaju. "Baš sam počela nositi grudnjake. To je čudo. I baš sad, kad pripremam kolekciju donjeg rublja za Topshop", izjavila je slavna manekenka nedavno. Grudi su mi tek sad narasle. žena sam, sad je provjereno", kaže Moss.

"Ozbiljno. Nikada u životu nisam nosila grudnjak. Ovo je čudo. Zapravo mi je grozno, a čak me i prijateljice stalno zovu da me pitaju jesam li trudna. Mislim da sam se malo udebljala konačno, i da su kile otišle na pravo mjesto", priča. Također, Moss priznaje kako nije sigurna sviđa li joj se ova promjena. "Nisam sigurna sviđaju li mi se moje nabujale grudi. I strah me da se mojem dečku neće svidjeti", zaključuje.

Pročitajte više