Cure iz Pussycat Dollsa na snimanju spota plazile po metalnim šipkama

NA SNIMANJU svog novog spota za pjesmu "When I Grow Up" u kojemu će se u jednom kadru pojaviti i Britney Spears, cure iz grupe Pussycat Dolls su u Los Angelesu pokazale zavidnu kondiciju i fizički izgled. Najviše pažnje ipak je plijenila predvodnica benda, Nicole Scherzinger, koliko zbog svog izgleda, toliko i zbog nagađanja kako je u vezi sa vozačem Formule, Britancem Lewisom Hamiltonom.

Odjevena u pripijene kožne hlače, čizme i seksi ružičasti topić, Nicole se sa svojim kolegicama iz benda izvijala po metalnim šipkama dok je okupljena publika na Hollywood Boulevardu njihov nastup popratila ovacijama i pljeskom. Cure su prošle subote nastupile na MTVjevoj dodjeli filmskih nagrada gdje su prvi puta izvele svoju novu pjesmu "When I Grow Up", što je ujedno i prva pjesma na njihovom nadolazećem albumu kojim žele ponoviti uspjeh prethodnog. Nicole je izjavila i kako bi voljela snimiti duet s Amy Winehouse koju smatra najboljom živućom pjevačicom. "Voljela bih raditi s Amy. Nisam sigurna što ona misli o nama, no sigurna sam da bi naš duet bio jako seksi i da bi ga publika voljela", rekla je.

Nicole je posljednjih dana pod budnim povećalom paparazza koji se nadaju kako će je uhvatiti u klinču sa vozačem Formule, Lewisom Hamiltonom. Naime, lewis je svoju pobjedu u Monte Carlu proslavio upravo sa Nicole u luksuznom klubu "Amber" gdje se novopečeni par, prema iskazu očevidaca, cijelu večer ljubio i grlio, a dan poslije viđeni su kako se na aerodromu u Monte Carlu drže za ruke. Par se upoznao krajem prošle godine na dodjeli MTV nagrada u Minhenu nakon čega ga je pjevačica proglasila svojom "srodnom dušom".

K.H.

Pročitajte više