Damir Dokić napokon sretan, Jelena ljubi Srbina

DAMIR DOKIĆ, mahniti otac srpsko-australske tenisačice Jelene Dokić, poznat po ultranacionalističkim izjavama, napokon ima razloga za sreću. Naime, ako je vjerovati srpskom tabloidu Svet, Jelena više nije zaljubljena u Zagrepčanina Tina Bikića, nego u beogradskog trenera tenisa, stanovitog Balšu.

Pozivajući se na neimenovane izvore, Svet navodi kako Jelena Dokić i Balša već neko vrijeme intenzivno razmjenjuju e-mailove, te kako je na pomolu nova ljubav.

Balša se navodno tenisom počeo baviti sa samo četiri godine, a sada su mu 22 godine, baš kao i Jeleni Dokić.

Kao dodatni argument svojoj tvrdnji, Svet navodi izjavu Balšine majke, koja im je u telefonskom razgovoru kazala kako se njezin sin trenutno nalazi u Australiji, gdje "prati jedan turnir". Podsjetimo, Jelena Dokić nedavno je odlučila da će ipak nastupati pod australskom zastavom.

Ukoliko je vijest istinita, njezin otac Damir Dokić napokon bi mogao imao barem malo razloga za sreću, budući da je Jeleninu navodnu vezu sa Zagrepčaninom Tinom Bikićem svojevremenu prokomentirao riječima: "Ne verujem da bi mogla prirediti takvo razočarenje. Pa, zar će meni, koji sebe smatram najvećim Srbinom među živima i mrtvima, unučići biti male ustaše?"

Pročitajte više