Danijela Dvornik oduševila pratitelje fotkama kuhinje prije i poslije renovacije

Foto: Instagram

DANIJELA DVORNIK objavila je fotografije kuhinje u obiteljskoj kući u Sutivanu na Braču prije i poslije renovacije koje su oduševile njezine pratitelje na Instagramu.

"Moja nova kuhinja. Nije još sve gotovo, fali frižider, grede na stropu, rasvjeta i stolice... Doći će i to, sad su prioritet metalne stepenice. Zid je zlatne boje", napisala je uz fotografije. 

Pratitelji 52-godišnjakinje, kojih na Instagramu broji više od 77 tisuća, fotografije su obasipali lajkovima i komplimentima na račun nove kuhinje, a nju pitanjima - gdje je nabavila pojedine elemente, koliko ih je platila...

Bilo je i nekih koji su napisali kako je stara kuhinja imala dušu, no Danijela se nije slagala s njima. "Kako je drugačija percepcija duše. Ono je bila nečija tuđa duša, a ovo sada je moja duša.... Ona prijašnja je odradila svoje", napisala je.

"Zadnjih dana (bolje rečeno, zadnjih mjeseci) sam kompletno tijelom i duhom u uređivanju interijera svoje kućice na otoku sreće. U zadnjih godinu dana u glavi i na papiru promijenila sam nekoliko stilova uređenja....od mediteranskog plavog i bijelog, kombinacija tradicionalnog francuskog i mješavine toskanskog dizajna do industrijskog lofta. Mnogo mi je toga prolazilo kroz glavu i misli, provela sam sate i sate sa sestrom na Viberu (koja je arhitektica i živi u Firenzi), ideje su se samo nizale i kao da im nije bilo kraja. A onda je doletjela jedna fotografija kuhinje u inbox koja je odredila sve i okrenula me za 180 stupnjeva (ovaj tjedan je naručujem). To je bilo to.... Spoj svega što mi se sviđa. I sad slažem puzzle. Moja kuća nije stara dalmatinska kuća, nego proizvodnja 80-ih, pa je i to dosta utjecalo na samu ideju uređenja. Ovo na slikama je zidna tapeta za spavaću sobu... Bež varijanta, zelena mi je prekrasna, ali pretamna. Ništa me ne uzbuđuje kao kupovina stvari za kuću. Posebno onaj osjećaj kad se sve složi. A kuću uređujem za ugodno življenje tijekom cijele godine. Neću vam sada otkrivati sve... kad dođem na Brač, vidjet ćete cijeli proces uređivanja", najavila je početkom prošlog mjeseca.

Pročitajte više