Danijela Dvornik popljuvala pjevanje Moje domovine, napali je: "Ovo vam nije trebalo"

Foto: Instagram

DANIJELA DVORNIK oštro se osvrnula na pjevanje Moje domovine koje je organizirano u brojnim gradovima diljem Hrvatske. 

"Ovo pjevanje Moje domovine mi je žešći trash. To je zabava za velike zgrade poput Mamutice, ono kući smo, jedemo i gledamo TV, pa onda malo zaplješćemo i zapjevamo", započela je Danijela status na Facebooku.

Dodala je kako da pljesak svakodnevno zaslužuju i statičari koji su se dobrovoljno prijavili pa ih država maksimalno iskorištava, kao i djelatnici u bolnicama, trgovinama te učitelji.

"Plješćimo i pjevajmo.... Jer kad ovo sve završi, ne znam hoće li ikome biti do pjevanja i pljeskanja", zaključila je Danijela.

Neki su se složili s ovom izjavom, "Prvo čujem na vijestima još 5-6 tjedana karantene, i onda za dvije minute da pjevam. Nemam snage",  "Pjevanje navedene pjesme je po meni bilo čak krajnje neukusno". 

Bilo je i onih kojima se nimalo nije svidjelo ono što je Danijela napisala.

"Ovo vam zaista nije potrebno Danijela. Nemojte to činiti. Radije prešutite no ovako što napisati", "Iznenađena sam ovim komentarom. Zašto se ne bi pjevalo, možda je problem pjesma a ne pjevanje".

 

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Pročitajte više