Darijo Srna oduševljen natjecateljicom Zvijezda: "Najbolja brate"

Foto: Instagram

GLUMAC Enis Bešlagić ne skriva da je oduševljen Ilmom Karahmet, koja se trenutno natječe u showu Zvijezde.

"Bravo dušo... Svaka čast i pjesma nikad bolje otpjevana i pogođena... Rasplakala si me", napisao je pored snimke njenog nastupa.

Ista kandidatkinja osvojila je i nogometaša Darija Srnu, koji je komentirao Bešlagićevu objavu.

"Najbolja brate", kratko je napisao.

Ilma stiže iz Kiseljaka u Bosni i Hercegovini. Dolazi iz glazbene obitelji, pjeva od svoje četvrte godine te svira gitaru i klavir. Već je nastupala na različitim festivalima, koncertima i u TV emisijama. S 13 godina osvojila je cijelu regiju nastupivši u X Factor Adria. Snimila je već i tri svoje pjesme. Najviše sluša pop, R&B i soul, a kao najdraže izvođače izdvaja Tošu Proeskog, Sama Smitha i Mariah Carey. Za sebe kaže da je ambiciozna, komunikativna i strpljiva, a u Zvijezdama očekuje dobru atmosferu i upoznavanje novih ljudi. Iako sanja svjetsku karijeru, želi ostati u rodnome gradu, a kada bi morala birati, opredijelila bi se za obitelj i majčinstvo.

Ilma je s 14 godina nastupila u New Yorku na internacionalnom festivalu jezika i kulture gdje je pjevala poznatu pjesmu Hero Mariah Carey, a osim Amerike, na tom istom festivalu nastupila je i u Turskoj, Maroku, Njemačkoj, Belgiji, Rumunjskoj.

"Prošla sam cijeli svijet od svoje 13 do 15 godine, a dok sam bila u New Yorku, sama sam se zaputila iz Brooklyna za Manhattan kako bi vidjela svoje prijatelje koji su bili smješteni u drugom učeničkom domu. Nisam imala ni adresu, no uspjela sam se snaći i na kraju ostala s njima tri dana", smije se simpatična Ilma koja se udala prije nekoliko mjeseci s 18 godina.

Iako voli pjevati R&B, tiha patnja joj je sevdah.

Pročitajte više