David i Victoria Beckham "živjeli u strahu"

VJEROJATNO najpoznatiji bračni par na svijetu, David i Victoria Beckham, su "živjeli u strahu" nakon dva pokušaja otmice nekog od člana obitelji u zadnjih 12 mjeseci.

U razgovoru za jednu američku televizijsku stanicu, bivša članica Spice Girlsa Victoria Beckham opisala je svoj strah nakon dva pokušaja otmice: "Živjeli smo u strahu. Osjećala sam se hladno i umrtvljeno. Nisam smjela izaći iz kuće, a pred mojom kućom stajali su policajci 24 sata na dan."

Nakon pokušaja otmice Victorie i njezinog sina, Beckhame su stručnjaci za sigurnost savjetovali da podhitno nabave blindirani automobil, kao i nekoliko tjelohranitelja.

Život u Velikoj Britaniji očito je vrlo stresan za Victoriu Beckham, što je vjerojatno jedan od razloga što ve neko vrijeme pokušava organizirati transfer svog muža u Španjolsku ili Italiju, konkretno u nogometne klubove Real Madrid ili Inter Milan.

Budući da je David Beckham već neko vrijeme u nemilosti menadžera Manchester Uniteda, Alexa Fergusona, njegov transfer u Španjolsku ili Italiju sve je izgledniji.

Pročitajte više