Debeli Kevin Federline krivi stresan razvod s Britney za višak kilograma

KEVIN FEDERLINE progovorio je o svojoj bitci s kilogramima i okrivio težak razvod od Britney Spears za svoj višak kilograma. Nekadašnji plesač ušao je u reality show u kojem slavni gube kilograme pred kamerama. Osim što topi kalorije, Kevin je otvorio dušu i ispričao sve o teškom razvodu kroz koji je prošao prije dvije godine.

Otkrio je da mu je srce bilo slomljeno, a nakupljanju suvišnih kilograma pridonijela je depresija od koje je patio kad se rastao od pjevačice. "Kad padneš u depresiju nije ti ni do čega. Meni je prilično palo samopouzdanje nakon svega, bio sam obeshrabren i pasivan pa su se kilogrami samo nakupljali", rekao je pjevač.

"Ovo je rezultat svega pomalo, svi znaju što se dogodilo sa Britney i sa mnom. Ne želim reći da je razvod kriv za sve, ali to je bilo vrijeme kad nisam bio zadovoljan ni sa čim i to je bio glavni razlog moje depresije", rekao je Kevin. Sad je, kaže, sretniji jer je izgradio novi odnos s Britney radi svojih sinova. "Stigli smo dosta daleko, u odnosu na ono što je bilo prije. Zaista sam sretan radi nje", ustvrdio je Kevin.

Pročitajte više