Del Boy ponovo štipao Marleninu guzu

TELEVIZIJSKI gledatelji u Engleskoj imat će sreću da i ove godine za Božić gledaju novu epizodu popularnih "Mućki" jer se staro društvo uvijek okuplja za tu prigodu.
 

Glumica Sue Holderness koja se punih 18 godina pojavljuje u ulozi Marlene, supruge auto dilera Boyciea, ni ovoga puta nije prošla bez štipanja za guzu zavodnika Del Boya.

Sue je ispričala novinarima kako je scenarij u prvim epizodama predviđao da se ona i glumac David Jason pri susretu u pubu samo zagrle, ali popularni komičar brzo je "oplemenio" njihove susrete obaveznim pipkanjem.

Kako se to godinama događalo pred kamerama Sue je imala problema u stvarnom životu jer su je nepoznati muškarci na ulici ili u samoposluživanju počeli štipati za guzu.
 

Ona se mnogo puta uvjerila u popularnost "Mućki" širom svijeta jer su je prepoznali i u Keniji, a u Indiji je pronašla trgovinu s nazivom "Dels Diner" obljepljenu Jasonovim slikama.
 
Uloga Marlene u kojoj se pretjerano šminkala i nosila bunde onemogučila joj je bolju karijeru na televiziji jer su je uvijek poistovjećivali samo s tim likom, ali je zadovoljna što je gledatelji pamte po nečemu što vole.
 
Sa partnerom Johnom Challisom koji joj u seriji glumi muža nastupila je u jednoj kazališnoj predstavi, ali su gledatelji bili prilično razočarani jer su očekivali da će ponovo vidjeti Marlene i Boyciea.

Pročitajte više