Demi Moore (61) na zabavu u Milano došla u prozirnoj haljini i oduševila izgledom

Foto: Profimedia

Demi Moore (61) nedavno je prisustvovala izložbi Dolce & Gabbana u Milanu.

Potom je stigla i na zabavu organiziranu povodom revije gdje je privukla poglede u prozirnoj svjetlucavoj haljini ispod koje je nosila crni grudnjak i gaćice. Uz to je iskombinirala crne sandale.

Njezine fotografije ubrzo su se proširile društvenim mrežama, a obožavatelji su komentirali da Demi izgleda "nestvarno za svoje godine".

Mnogi se često pitaju u čemu je tajna sjajne linije Demi Moore. Naime, u dvadesetima i tridesetima je bila opsjednuta tjelovježbom. U svojim memoarima Inside Out napisala je da se osjećala kao da nije mogla prestati vježbati. Ludilo je počelo 1992., kada je glumila u Malo dobrih ljudi.

"Dolazak u formu za taj film pokrenuo je moju opsjednutost vježbanjem koja me izjedala narednih pet godina. Nisam se usudila odustati", napisala je.

U 40-ima je odlučila da je vrijeme da uspori. Odmaknula se od napornih treninga i počela trenirati Bikram jogu. Dokazano je da "poboljšava snagu donjeg dijela tijela, raspon pokreta donjeg i gornjeg dijela tijela te ravnotežu kod zdravih odraslih osoba", tvrdi National Library of Medicine.

Moore je 2019. objavila da "nije vježbala više od četiri godine". Iako se ponovo počela kretati, najveću promjenu je napravila po pitanju prehrane. Pridržava se stroge sirove veganske dijete, što znači da jede isključivo biljnu hranu koja se može konzumirati bez termičke obrade.

Pročitajte više