Deset najboljih cheesecakeova: Tako fini i gotovi u tren oka

Foto: Shutterstock

ODGOVARA svakoj prilici, od svakodnevnih do svečanih, sve ovisi o tome kako ga ukrasite. Bilo da je običan, s čokoladom, voćem ili nečim trećim, nema osobe koja će odbiti krišku cheesecakea. U nastavku pronađite deset odličnih recepata za ovaj američki klasik. 

Najjednostavniji cheesecake

Ako volite klasiku, onda je ovaj cheesecake stvoren za vas. Recept je ovdje.

Baskijski cheesecake

Najpoznatiji je postao u vrijeme lockdowna, a i dalje mu ne pada popularnost. Kako i bi kad je tako lagan i kremast. Recept i video u kojem možete vidjeti kako se priprema čarobni baskijski cheesecake je ovdje.

Zebra cheesecake

Ako želite da vaši ukućani i gosti vide koliko ste spretni, vrijeme je da im ispečete zebrasti cheesecake. Neće znati što da prvo rade, da ga poslikaju ili pojedu, vjerujte nam. Ovdje je recept.

Oreo cheesecake

Svi vole Oreo kekse, svi vole cheesecake. Nije potrebno ni pričati o njemu, dovoljno je da vam kažemo da je recept ovdje.

Cheesecake s čokoladom i kikiriki maslacem

Postoji li kombinacija koja je više američka od ove? Pa možda i da, ali je se ovog trena ne možemo sjetiti jer mislimo samo na ovo čudo. Želite recept? Ovdje je.

Brzi cheesecake bez pečenja

Ne treba vam pećnica, to je već prvi plus. Gotov je za čas, osvježavajući je, kremast, da zaključimo - ima sve. Recept možete pronaći ovdje.

Čokoladni cheesecake

Za one koji bi sve jeli s "malo čokolade" imamo i čokoladni cheesecake. Ovdje je recept.

Cheesecake s bundevom

Jesen stiže, bundevo moja. Ne, kako ono ide pjesma? Ma nije ni važno, važno je samo da imamo recept za ovu bundevastu tortu od sira, ovdje je.

Gin&Tonic cheesecake

Tko ga nije probao, ne zna što propušta. Recept za najtrendi cheesecake našeg doba je ovdje.

Raffaello cheesecake

Uvijek dobra kombinacija. Iako je ljeto gotovo, prizvat ćete ga ovim slasnim cheesecakeom koji se topi u ustima. Ovdje ćete pronaći recept.

Lajkajte Index Recepte na Fejsu za brdo jednostavnih i testirano odličnih recepata koje možete isprobati kod kuće svaki dan.

Index Recepti

Pročitajte više