Deset priča žena koje su varale i nimalo se ne kaju zbog toga

Foto: Instagram

NE MOŽEMO poreći da preljub ne uzrokuje mnogo boli. Većinu vremena bolje je biti iskren i prekinuti na vrijeme, nego se dovesti u situaciju da povrijedite nekog do kog vam je veoma stalo. No ponekad čak ni ljudi s najboljim namjerama ne mogu odoljeti preljubu, a u nekim slučajevima nevjera može promijeniti cijeli život preljubnika, ali prevarenih.

Magazin Cosmopolitan prikupio je deset priča žena koje su se upustile u preljub. Sve one se slažu - bila je to najbolja odluka koju su u tom trenu donijele.

1. "Bila sam u dugoj vezi s najgorim čovjekom kojeg sam ikad upoznala. Prevario me nekoliko puta, a ostala sam s njim jer sam izgubila i ono malo samopouzdanja što sam imala. Htjela sam prekinuti s njim, no mislila sam da je on najbolji kojeg mogu imati i da ne zaslužujem više. Tad je jedan moj prijatelj pokazao interes za mene, otišli smo na nekoliko pića i na kraju spavali zajedno. Da nije bilo tog dečka, koji me podsjetio kako je to kad te netko želi i poštuje te da zaslužujem bolje, nikad ne bih skupila hrabrost i prekinula s dečkom. Taj prijatelj i ja nikad nismo bili u vezi, no i danas smo dobri prijatelji", ispričala je 23-godišnja Karen.

2. "Dečko i ja bili smo u vezi na daljinu, a počela sam osjećati da ga više ne trebam i da sam sretna bez njega. Tad je moj bivši dečko došao u grad. Bila sam pijana i nazvala sam bivšeg da dođe po mene. Otišli smo kod njega i poseksali se. Probudila sam se u 4 ujutro, potpuno u šoku, gadila sam se sama sebi. Izašla sam iz stana sa svojom odjećom u ruci, odjevena samo u njegovu košulju. Hodala sam po njegovoj zgradi čekajući Uber, razmišljajući da mi život nikad nije bio gori. Od te noći cijenim svog dečka mnogo više. Mislim da naša veza ne bi preživjela da ga nisam prevarila, tad sam shvatila koliko ga volim", tvrdi 21-godišnja Jennifer.

3. "Zbog preljuba sam shvatila koliko mom tadašnjem dečku nije stalo do mene, više je želio biti sa svojim prijateljima, nego sa mnom. Rekla bih mu da idem s nekim tipovima van, a on bi mi samo rekao: "Zabavi se". Jednom sam s nekim tipom otišla i u Kanadu, rekla sam mu prije puta, a njega ništa nije zanimalo. Tad sam znala da se nešto mora promijeniti. Ubrzo nakon toga upoznala sam svog sadašnjeg zaručnika i prekinula s tadašnjim dečkom. Ne žalim zbog ničega", ispričala je 22-godišnja Ally.

4. "Tijekom srednje škole bila sam s prekidima u vezi s dečkom, s kojim sam prekinula kad sam krenula na fakultet. Tri godine kasnije hodala sam sa super tipom. Razgovori su nam bili odlični, zanimala nas je ista glazba, spojevi su bili super, kao i seksualni život. Mislila sam čak da bi on mogao biti onaj pravi. Jednog poslijepodneva hodala sam prema knjižnici kad sam naletjela na svog bivšeg iz srednje. Otpratio me do knjižnice, gdje smo sjeli za isti stol i pričali. Otišli smo zajedno u dom, gdje me pozvao u svoju sobu a nastavimo pričati. Čim smo ušli u sobu, iskre su počele frcati i završili smo na podu, a odjeća je letjela u svim smjerovima. Sljedećeg dana prekinula sam s tadašnjim dečkom. A dečko iz srednje? Vjenčat ćemo se za četiri mjeseca", otkrila je 26-godišnja Brittany.

5. "Prevarila sam svog dečka, s kojim sam bila u vezi na daljinu. Mjesecima smo se svađali, a on je jedva pričao sa mnom. Upoznala sam tipa na fakultetu koji je bio sve što sam mogla poželjeti. Uz njega sam se osjećala kao što se nikad nisam osjećala, iako nismo radili ništa fizički. Odmah sam znala da je on dečko za mene, no bila sam u vezi pa sam bila zbunjena. Upustili smo se u seks i odlučila sam prekinuti s dečkom. S tim drugim tipom sam danas u vezi i planiramo zajedno živjeti. I dalje se s njim osjećam kao prvog dana kad smo se upoznali. Mislim da ne bismo bili zajedno da nisam prevarila s njim dečka", rekla je 21-godišnja Elizabeth.

6. "Dečko kojeg sam prevarila je bio moja prva ljubav. On me prevario prije toga i oprostila sam mu, no kako smo odrastali postala sam osoba koju više nije mogao kontrolirati. Kad je pretjerao, završila sam u naručju drugog dečka. Taj dečko je znao koliko je loša moja veza, jer je bio moj najbolji prijatelj, s kojim sam pričala o svemu. Nakon toga sam se osjećala krivom, no istodobno nisam se krivila za to, krivila sam svog dečka. S njim nisam našla ljubav i prihvaćanje pa sam ih potražila drugdje. Sljedećih dana sam mu rekla što sam napravila i on mi to nije mogao oprostiti. Razišli smo se, a ja nikad nisam bila sretnija", tvrdi 24-godišnja Gaby.

7. "Bila sam u vezi skoro tri godine no s vremenom smo sve manje bili zajedno. Prestali smo se seksati i nismo skoro imali nikakav fizički kontakt. Ostala sam u vezi jer se skoro nikad nismo svađali i mislila sam da to tako treba biti. Čak sam se pitala je li problem u meni, jesam li ja izgubila seksualni nagon. No kad sam počela pričati s kolegom na poslu, stvari su se promijenile. Jedva sam čekala svaki dan da idem na posao (iako sam mrzila svoj posao) i bila bih jako uzbuđena kad bih vidjela da mi je poslao e-mail. On je bio zaručen pa sam mislila da sam u zabludi, a i ja sam imala dečka. Ubrzo su naši razgovori postali flert, flert se pretvorio u seksualne poruke, a kad smo se poljubili, više nismo mogli stati. Što smo više vremena provodili zajedno, sve smo više shvaćali koliko su loše naše veze. Ponovno sam dobila volju za životom, htjela sam se družiti s prijateljima i baviti starim hobijima, za koje nisam znala zašto sam uopće odustala od njih. Žao mi je što sam prevarila dečka i povrijedila ga, no shvatila sam koliko sam ja bila nesretna", tvrdi 24-godišnja Katie.

8. "Počela sam hodati s dečkom s posla, kad je s nama počela raditi i jedna cura. Prilično jasno mi je dala do znanja da je zanimam, no nikad nisam bila s djevojkom, a i mislila sam da hodam s tim tipom. On nije htio da itko zna da smo u vezi (znam, trebao mi se upaliti alarm), a kako je vrijeme odmicalo postajao je sve užasnija osoba. Jednog dana sam završila s tom curom da mu se osvetim i poslije toga sam prekinula s njim. Prohodala sam s njom i već dvije godine živimo zajedno. Znam, kakav način da saznaš da ti se sviđaju cure", otkrila je 23-godišnja Jenna.

9. "Prevarila sam sadašnjeg zaručnika prije dvije godine. Prekinuli smo i počela sam hodati s drugim tipom. Zaručnik i ja smo se pomirila, a iako mi je žao što sam ga povrijedila, sad mogu sa 100-postotnom sigurnošću reći da se udajem za pravog čovjeka. Mislim da sam se trebala ispuhati jer bih se cijeli život pitala što bi bilo da nisam. I dalje se osjećam loše zbog toga, no nije mi žao što sam to izbacila iz sebe", tvrdi 24-godišnja Denise.

10. "Uvijek sam vjerovala da vuk mijenja dlaku, ali ćud ne, odnosno da osoba koja jednom prevari, opet će to učiniti. Udala sam se veoma mlada, jer sam odgojena u religioznoj obitelji, kao i moj bivši muž. Kad se moj brak počeo raspadati, a moj muž pitati zanimaju li ga uopće žene, upoznala sam nekog koga sam ja zanimala, tko je učinio da se osjećam živom. Unatoč stavu mog muž da trebamo ostati u nesretnom braku zbog zavjeta koje smo izrekli, ja sam željela saznati kako je to biti voljena i zadovoljena. Godinu dana nakon što smo se vjenčali okončala sam naš brak i godinama sam u vezi sa sadašnjim zaručnikom. Ludo smo zaljubljeni i ne mogu vjerovati da sam skoro propustila veliku ljubav zbog straha od varanja. Moj bivši muž danas živi s muškarcem i pokušava prihvatiti svoj identitet", ispričala je 26-godišnja Rose. 

Pročitajte više