Dezorijentirana i zapuštena Britney Spears radila čudnovate grimase

POSRNULA pop princeza Britney Spears posljednjih se dana nalazi pod velikim pritiskom javnosti zbog tvrdnji da je zlostavljala vlastitu djecu. Baš zbog toga mnogi pretpostavljaju da je pjevačica ponovno posegnula za raznim drogama i alkoholom, a nagađa se da bi vrlo uskoro ponovno mogla doživjeti živčani slom. Fotografije nekadašnje velike zvijezde dokazuju da s njom zaista nešto nije u redu.

Dezorijentiranoj princezi tjelohranitelj je pomogao da dođe do džipa

Naime, nakon posjeta Starbucsu, Britney Spears je potpuno dezorijentirana uz pomoć tjelohranitelja došla do džipa kojim se dovezla. Odjevena poput školarke, u bijelom topu, ultrakratkim hlačicama i čarapama do koljena, Britney je pokazala celulit koji joj se u posljednje vrijeme nakupio na nogama. Kao šećer na kraju, posrnula pjevačica fotografima je priredila pravi spektakl radeći čudnovate grimase zbog kojih mnogi smatraju da je "na nečemu".

Podsjetimo, bivši tjelohranitelj Fernando Flores optužio je majku dvoje djece za zlostavljanje, a kako je opisao, Britney je svoju dvojicu sinova, između ostalog, tukla remenom i davala im hranu na koju su alergični. Ukoliko se optužbe pokažu istinitima, pjevačici bi ovo bio drugi put da izgubi skrbništvo nad djecom. Prvi joj se put to dogodilo prije dvije godine kad je imala slom živaca i pokušala se ubiti.

Pročitajte više