Dijani na 9. pitanju u kvizu Joker sve krenulo nizbrdo, otišla je kući s 0 eura

Foto: Press

Dijana Ripp Vein uz pomoć raspoloživih jokera, besprijekorno je odgovorila na prvih osam pitanja. Međutim, posljednja pitanja nisu joj "išla na ruku", pa je kući iz kviza Joker otišla s 0 eura.

Dijana je prvi joker iskoristila već na drugom pitanju, kada nije bila sigurna u naziv stočara iz Južne Amerike. "Kako se zovu stočari u pampama Južne Amerike?" A) mučačosi, B) gaučosi, C) gringos i D) pončoci. Točan odgovor bio je B.

Veoma ju je razveselilo peto pitanje jer gledala je spomenuti film, pa je odmah i znala da se točan odgovor skriva iz ponuđene opcije B: "Koliko je teška duša ako je vjerovati znanstvenom eksperimentu iz 1907. i istoimenom filmu iz 2003.?" A) 9 grama, B) 21 gram, C) pola kilograma ili D) 666 grama.

Problemi su krenuli na 9. pitanju

S obzirom na istrošene jokere, Dijana je pala na nula eura na devetom pitanju te je sve krenulo nizbrdo: "Kako se u glazbi zove predmet koji se stavlja na instrument da bi mu se prigušio zvuk?" A) sordina, B) tarantela, C) lulica ili D) trumbla. Ona je odgovorila C, a točan je odgovor A.

Prevarila se i na sljedećem pitanju, iako je bila uvjerena u odgovor o najhladnijem gradu. Bila je sigurna da je točan odgovor A, a točan je zapravo odgovor C. "Koje mjesto ima status najhladnijeg stalno naseljenog mjesta na Zemlji?" A) Jakutsk, B) Irkutsk, C) Oymyakon ili D) Norilsk.

Dobila je i posljednju šansu za osvajanje 100 eura, na posljednjem 12. pitanju, ali nije joj uspjelo, jer se odlučila za odgovor A, dok je točan dogovor bio B. "Koju životinju u 1959. godine građani Sao Paola izabali u gradsko vijeće, u znak protesta protiv povećanja cijena?" A) slona, B) nosoroga, C) papigu ili D) panteru.

Pročitajte više