Direktor Maroje prodaje poklone Big Brothera

BIVŠI sudionik Big Brothera, koji je u showu predstavljen kao uspješan poslovni čovjek i direktor svoje tvrtke, odlučio je prodati poklone koje je dobio od RTL-a po izlasku iz BB kuće.

29-godišnji Maroje Sabljić uredno vodi svoj blog na adresi tripping.blog.hr. Na toj je adresi u ponedjeljak objavio oglas sljedećeg sadržaja: "Prodajem osvojeni mobitel NOKIA 6030 za 900 ćuna, te Samsungov MP3 player ZP-T7 za 1200 ćuna. Molim zainteresirane da se jave na mail : maroje.sabljic@inet.hr".

Tako se Maroje pridružio još jednoj bivšoj natjecateljici, Kristini Alobić, koja je svoje nagrade prodala putem oglasa objavljenom na jednom hrvatskom forumu.

Maroje se u utorak na svom blogu "obrušio" na Željku, ustvrdivši da je na njega "potrošila 60 % svog priloga".

"Iako sam osjećao još u kući da strateški druka protiv mene, ja joj tada pa tako ni nakon izlaska iz kuće nisam rekao niti jednu ružnu riječ. Na svom blogu sam iznio svoje dobronamjerno mišljenje koje su novine interpretirale na sebi svrsishodan način. Kao što sam se onda iskreno brinuo, tako mi je sad jednako iskreno drago da je sa Željkom sve OK jer za njenog boravka u kući njezino ponašanje nije djelovalo nimalo bezazleno." - napisao je Maroje.

Pročitajte više