Dobila poruku s nepoznatog broja pa se šokirala kad je vidjela svoju golu fotku

Foto: Facebook

PRIJE NEGO što je odnijela svoj mobitel na popravak u trgovinu, Gloria Fuentes je obrisala sve bankovne podatke i društvene mreže, no zbog nedostatka vremena nije uspjela isto napraviti i s privatnim fotografijama.

Iako je cijelo vrijeme imala loš predosjećaj, ni u najgoroj noćnoj mori nije sanjala da bi si trgovac mogao poslati njenu nagu fotografiju koja je bila namijenjena njenom dečku.

Njenu potresnu ispovijest pročitajte u nastavku.

"Molim vas, pročitajte. Tako sam ja sinoć otišla u trgovinu Apple kako bih popravila staklo na mobitelu, gdje mi je pomoć pružio tehničar imena Nic, iako nisam baš sigurna u ime zbog tamošnjih radnika koji nisu baš bili od neke pomoći. Prije nego što sam krenula, obrisala sam sve važne stvari iz mobitela, obrisala sam sve aplikacije koje bi mogle imati moje bankovne podatke, kao i sve aplikacije vezane za društvene mreže jer nisam željela da uđu u njih. Također sam napravila i sigurnosnu kopiju nakon čega sam htjela obrisati sve fotke s mobitela, ali sam zaboravila jer su mi u isto vrijeme poslali poruku iz Applea da su mi pomaknuli vrijeme sastanka pa sam žurila da stignem", započela je Gloria svoju ispovijest na Facebooku.


Radnik ju je za vrijeme tehničkog pregleda mobitela dva puta pitao za lozinku i ona ju je nesvjesno rekla ne sumnjajući da bi je mogao zloupotrebiti. Nakon što je došla kući, dobila je poruku s nepoznatog broja, a nakon što ju je otvorila, odmah je počela plakati.

"Taj dečko iz trgovine je pogledao moje fotke na mobitelu i poslao si jednu privatnu koju sam napravila za svog dečka, a na kojoj je bila moja lokacija tako da on sad zna gdje živim. Ne mogu opisati kako se grozno osjećam i koliko sam suza prolila nakon što sam vidjela ovu poruku", rekla je.

Nakon incidenta se vratila u trgovinu, nakon čega joj je trgovac priznao da je to njegov broj.

"Odlučila sam da ću protiv njega podnijeti tužbu, no ovo dijelim jer su iPhone mobiteli želja svakog tinejdžera, a ja možda nisam jedina osoba kojoj je ovo napravio. Što ako ovo isto napravi nekoj djevojčici ili bilo kojoj drugoj ženi? Uopće ne znam je li si poslao još koju fotografiju s mobitela, također ne znam njegove namjere s tim", ispričala je potresena Gloria.

"Tuži ga dok ne izgubi sve pare", "Koji pervertit, nikad nemoj vjerovati nikome", "Treba zatvoriti tu trgovinu i pozvati mu policiju", pisali su joj šokirani Facebook prijatelji.

Nakon incidenta, Apple je odmah pokrenuo istragu i utvrdio da je njegov djelatnik prekršio stroga pravila privatnosti, zbog čega je dobio otkaz.

Pročitajte više