Dok se Kolinda družila na Badnjak, mnogi su se pitali gdje je Jakov. Sad je snimljen

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

JAKOV KITAROVIĆ viđen je u publici na 50. izdanju malonogometnog turnira Kutija šibica.

Nakon što su Kolindine fotografije s proslave Badnjaka u centru Zagreba preplavile medije i društvene mreže, mnogi su se zapitali gdje je nestao njen suprug Jakov. Dva dana kasnije stigao je odgovor, Jakov prati nogomet.

Podsjećamo, Kolinda je na Badnje jutro snimljena na zagrebačkoj špici u društvu mladog dekana poslovne škole u kojoj bivša predsjednica radi kao savjetnica. Nešto kasnije na Instagramu su osvanule fotografije nje u društvu Ive Majoli i Donne Vekić s kojima je bila na večeri u centru Zagreba.

Na sam Božić osvanula je fotografija Kolinde kako pozira u kožnoj jakni. Tom fotografijom sudjelovala je u kampanji Svjetske zdravstvene organizacije te se fotkala s natpisom "Ničije zdravlje ne smijemo ostaviti po strani".

Inače, jedan od posljednjih puta kada su se Jakov i Kolinda mogli vidjeti zajedno dogodio se početkom 2020. godine kad su proslavili trideset godina veze. "Trideset godina zajedno", napisala je tad Kolinda uz njihovu zajedničku fotku na koju je dodala srce.

Upoznali se na dočeku

Kolinda je već u ranijim intervjuima otkrila kako su se ona i Jakov upoznali baš na novogodišnjoj zabavi koja je za njih bila sudbonosna. 

To je bilo početkom devedesetih dok su oboje studirali, ona na Filozofskom fakultetu, on na FER-u. Ljubav se brzo rasplamsala, a vjenčali su se 1996. godine u Rijeci neposredno prije Kolindine prve diplomatske misije u Kanadi. 

Jakov je svoju karijeru stavio u drugi plan kako bi podržavao suprugin politički uspon. Dok se ona posvetila karijeri, Jakov se brinuo za djecu i kućanstvo. 

"Svoju obitelj beskrajno volim – supruga Jakova, svoju djecu Katarinu i Luku. Obitelj je uvijek na prvom mjestu, i kada govorim o svojim najbližima, ali i u kontekstu društvenih vrijednosti. Ona je temelj svega! U svoju djecu ulažem iznimno puno ljubavi i truda. Unatoč svim njihovim ili mojim životnim ambicijama, najvažnije je da sazru u odgovorne, tolerantne i dobre ljude", navela je Kolinda jednom prilikom u svom životopisu. 

Pročitajte više