Doris Pinčić Rogoznici je danas rođendan, a njen muž je čestitao drugoj ženi

Screenshot: YouTube

DORIS PINČIĆ ROGOZNICA danas slavi 31. rođendan, a njen suprug Boris Rogoznica čestitao joj je veliki dan posebnom videočestitkom u kojoj je iskoristio priliku da se našali s njom.

Tako je s obožavateljima podijelio snimku iz auta u kojoj je poželio sve najbolje "svojoj dragoj zvijezdi vodilji i životnom uzoru", no čestitku je ipak posvetio drugoj slavnoj ljepotici kojoj je danas također rođendan.

"Danas nam je divan dan, divan dan, jer je jednoj mladoj dami rođendan, rođendan, rođendan! Draga moja zvijezdo vodiljo i životni uzoru u svemu u životu, želim ti čestitati sretan rođendan, sretan ti draga Beyonce... nek' ti je sa srećom", poručio je Boris i poslao pusu američkog glazbenoj divi, na iznenađenje svojih obožavatelja koji su očekivali čuti Dorisino ime na kraju čestitke.

"Sretan rođendan mojoj dragoj", napisao je u opisu, a Doris mu je odmah iskomentirala: "Pozdravi mi Beyonce." Ipak, na kraju je nije zapostavio pa je u komentarima dodao: "A e da, i tebi je danas rođendan. Sretan i tebi."

Fanovi radijske voditeljice i glazbenika pridružili su se čestitkama te priznali kako ih je zabavila Borisova šala. "Hahah, sretno", "Sretan rođendan tvojoj princezi", "Prelijepo... sretan ročkas ljepotici od srca, a ti bi trebao biti uzor svim muževima na  planeti... bravo Boris", pisali su mu komentarima.I

nače, Doris i Boris vole zafrkavati jedno drugo na društvenim mrežama pa je 31-godišnjakinja nedavno otkrila kakav joj je neobičan rođendanski poklon Boris unaprijed poklonio, uz pojašnjenje "kako izmijeniti muža".

Pročitajte više