Dosad najveći Indexov izbor: Izaberite najljepšu Hrvaticu u 2017.

Foto: Instagram/Facebook/Press/Igor Kralj/PIXSELL 

OGLEDALCE, ogledalce, najljepši na svijetu tko je? Doduše, nas ne zanima tko je najljepši na svijetu, samo tko je najljepša Hrvatica 2017. godine.

Zbog toga smo odlučili provesti opsežno istraživanje, uzeti u obzir sve vaše (i naše) prijedloge i dati mogućnost narodu da izabere. Kao što smo već rekli, Indexovu ljepoticu ne biraju stari prdonje sa sumnjivim kriterijima, već najrelevantniji mogući žiri - vi, dragi čitatelji.

S obzirom na to da je ušao u svoje drugo desetljeće, naš izbor ove godine je najopširniji dosad. Počet ćemo s krugom prijedloga u kojem se našlo čak 80 poznatih ljepotica. Ako u njemu nije vaša susjeda Mara, koja je po vama najljepša žena ikad, ili one Hrvatice "koje možete sresti kad izađete na ulicu, a nisu u ovom izboru", to je samo zato što je niste predložili.

U sljedeći krug ući će polovica tog broja, a o tome tko će to biti, odlučujete samo vi. Vremena imate do petka, a sad bacite oko na našu listu i izaberite svoju favoritkinju.

Nakon toga, u ponedjeljak 25. prosinca, ulazimo u finale, u kojem će se za titulu najljepše boriti 10 dama. Pobjednicu doznajemo 29. prosinca, a ona će naravno biti ona koja je osvojila najviše vaših glasova.

I da, znamo da imamo Lanu Jurčević dvaput na popisu. To je zato što postoje barem dvije Lane Jurčević.

Pročitajte više