Douglasi dobili na sudu 14.600 funti umjesto traženih 600.000

SPEKTAKULARNO vjenčanje slavnog hollywoodskog para već je odavno zaboravljeno, ali se na londonskom sudu tek sada riješila tužba protiv magazina "Hello" zbog objavljivanja fotki s te fešte.

Douglasi su pravo na ekskluzivne fotografije skupo prodali konkurentskom magazinu "OK" i kada je s njima istrčao i "Hello" počeli su "patiti od duševnih boli i povrede privatnosti".

Kako su za te teške patnje od suda primili samo "sitnu" naknadu odlučili su je pokloniti u dobrotvorne svrhe i ispasti veliki dobročinitelji.

Najbolje je u cijelom slučaju prošao "OK" kojem "Hello" mora isplatiti milijun funti,pa se pretpostavlja da je toliko plaćeno Zeti i Michaelu za fotke s vjenčanja.

Kada je u pitanju lova, nedavno se javila i Douglasova bivša supruga Diandra koja je nakon rastave 22-godišnjeg braka pokupila od bogatog glumca 44 milijuna funti.

Aludirajući na 34-godišnju Zetu i 59 godišnjeg Michaela izjavila je kako je nenormalno da se mlade djevojke udaju za starce samo zbog njihovog debelog računa u banci.

Pročitajte više