Duje Draganja uživao u društvu misteriozne plavuše

NAKON glasina o njihovu navodnom intenzivnom druženju u Americi, medijskim kuloarima proširila se vijest o navodnoj vezi plivačkog asa Duje Draganje i pjevačice Natali Dizdar.

Duje i Natali vezu do sada nisu javno potvrdili, a upitni su i neki drugi navodi, budući su jedni govorkali kako je par sredinom kolovoza navodno zajedno posjetio Dubrovnik, dok su neki mediji u isto vrijeme "izvještavali" o njihovu navodnom zajedničkom putovanju u Amsterdam.

O tomu koliko je upitna veza 23-godišnjeg Splićanina i pjevačice, govore i fotografije snimljene ovaj petak u splitskom Cocktail Baru Bačvice.

Na fotografijama Duje se našao u društvu atraktivne plavuše, ne skrivajući koliko u istomu uživa. Kako neslužbeno doznajemo, navodno se radi o splitskoj manekenki Dragani Radošević.

Od Duje smo pokušali "pokupiti" bilo kakav komentar u vezi kontradiktornih informacija vezanih za njegov ljubavni život, kao i tko je tajnovita plavuša, no mobilni telefon bio mu je isključen.

Bilo kako bilo, hrvatskoj javnosti, kao i nemalom broju mladih Hrvatica koje splitskog plivača nesumnjivo smatraju privlačnim, na razmišljanje ostavljamo dilemu jesu li Duje i Natali u vezi ili ne. Barem do daljnjega.

S.B.
Foto: K.G.

Pročitajte više