Dva sata nakon rođenja preminula kćerkica bivšeg suigrača Lovre Kalinića

Foto: Instagram

YANNICK THOELEN, golman belgijskog nogometnog kluba Genta i donedavni suigrač Lovre Kalinića, proživljava najteže trenutke života. Nogometaš je prije šest dana dobio kćerkicu koja je preminula nakon samo dva sata života.

Tužnu vijest nogometaš je objavio na Instagramu. "Jutros oko 7.20 naša princeza Lia Thoelen bila je u našim rukama. Bila je tako snažan borac, ali došla je prerano na ovaj svijet. Vrisnula je, pustila je da joj poškakljamo stopala, isplazila nam jezik, uhvatila prste svojim sićušnim, ali savršenim ručicama i nadali smo se da će taj trenutak trajati vječno. Nevjerojatno kratko vrijeme koje smo mogli provesti zajedno bila su najljepša dva sata naših života. Nemoguće je opisati bol koju osjećamo. Uvijek ćemo biti ponosni mama i tata našoj malenoj curici. Zahvaljujemo svima na toplim riječima i podršci, ali sada bismo željeli malo vremena i mira. Lia ima veliko mjesto u našim srcima", napisao je nogometaš, a isti je tekst objavila i njegova supruga Kim.

Prije početka utakmice Ghenta i Sportinga Anderlechta, održana je minuta šutnje za djevojčicu. "Snaga za Kim i Yannicka", pisalo je na transparentu koji su razvili navijači prije utakmice. Fotografije s utakmice na Instagramu je podijelio i Lovre Kalinić te tako poslao podršku bivšem suigraču.

Pročitajte više