Dvije slavne ljepotice se zakrvile oko plus size modela: Tko je tu premršav, a tko predebeo?

Foto: Instagram

PLUS size modeli top su tema svijeta mode, osobito otkako je prelijepa Ashley Graham u bikiniju pozirala za izazovnu naslovnicu časopisa Sports Illustrated.

Javnost je na to uglavnom sjajno reagirala, no ima i onih koji misle drugačije. Dok bujna Ashley tvrdi da je ponosna na svoje tijelo, drugi supermodel, legendarna Cheryl Tiegs osudila je novi trend. Ona je sama triput krasila naslovnicu istog časopisa, kao standardna "mršavica".

"Zapravo mi se uopće ne sviđa to što svi pričaju o punijim ženama jer im to samo daje vjetar u leđa. Svi znaju da ženski struk ne bi smio biti širi od 90 centimetara. To je rekao Dr. Oz i ja se toga držim. I ne mislim da je ovo zdravo. Lice joj je lijepo, ali mislim da joj ta kilaža nije nimalo zdrava", rekla je Cheryl za E online i na sebe navukla bijes čitatelja.

"Cheryl misli da Ashely loše utječe na mlade, a nije se sjetila desetljeća i desetljeća bulimičnih i anoreksičnih mršavica po naslovnicama", "draga Cheryl, nisu plus size modeli problem, nego vješalice na modnim pistama koje cure potiču na izgladnjivanje" i "zbog ovakvih kao što si ti previše mladih djevojaka se srami vlastitog tijela", samo su neki od komentara.

Što misli o svemu, Ashley je otkrila u showu slavne Ellen Degeneres, a jasno je da je Cherylino mišljenje neće pokolebati. Najprestižniji brendovi svijeta je ovih dana naime angažiraju više no ikad.

Inače, Ashley tvrdi da vodi vrlo zdrav život, a da je u teretani kao kod kuće dokazuje i snimkama na društvenim mrežama.

"Zdrava forma dolazi u različitim oblicima i veličinama", kaže slavni plus size model.

Pročitajte više