Ecija Ivušić objavila screenshot s Instagrama: U mozganju sam. Kaj ovo znači?

Foto: Instagram

ECIJA IVUŠIĆ objavila je screenshot s Instagrama te s pratiteljima podijelila što ju je bacilo u "mozganje".

"Ja u teškom mozganju iduća tri dana. Kaj ovo znači?" napisala je uz screenshot na kojemu se vidi 10 novih pratitelja, 100 novih lajkova te 10 novih komentara na Instagramu.

"Niš, Ecija. Ne znači niš", na kraju je zaključila bivša radijska voditeljica.

Ecija je i prije znala podijeliti screenshotove s komunikacijskih alata koje koristi. U studenom prošle godine pokazala je WhatsApp poruke koje je primila od nepoznatog pošiljatelja te pratitelje upitala: "Da padnem?"

U prosincu je otkrila i da je prošle godine prošla kroz teško razdoblje.

"Zvala sam to u 4. mj. fenomen 4P- pandemija, potres, prekid veze i prekid radnog odnosa. Tim redoslijedom. Sve u vremenskom periodu od mjesec dana. Svaki put kad bih nakon tjedan dana došla malo k sebi, slijedio je novi nokaut. Prijatelj se našalio da se nada da neće doći i do 5P, a na moje pitanje šta bi bilo peto, provalio je pogreb. Tada je bio crni humor, ali pola godine kasnije došao je i novi punch - pokopala sam Leeloo, svog 16-godišnjeg psića, koja mi je uginula na rukama", napisala je.

"Voljela bih da sam u tih pola godine stekla snage za taj finalni udarac, ali nisam, jer sam se čitavo ljeto borila s anksioznošću, napadajima panike i ostalim zdravstvenim problemima uzrokovanih stresom (hashimoto i dijabetes)", otkrila je.

Pročitajte više